Ingerir de manera prolongada “Kania Orégano 7,5g” de LiDL pot provocar afeccions hepàtiques, LiDL demana als clients retornar el producte

0
724

La cadena de supermercats LIDL va emetre una nota de premsa el passat 28 de gener on sol•licitava el retorn als clients que haguessin comprat el producte “Kania Orégano, 7,5g” amb data de consum preferent 07/2022 i el numero de lot LA91832 i LC91834 del proveïdor WEIAND GmbH.
Segons la companyia s’hauria detectat en els controls interns un valor elevat d’alcaloides pirrolizidinics.

Aquest alcaloides son components vegetals procedents de plantes no desitjades que creixin al costat dels cultius i que no s’haurien separat correctament durant la collita.

La ingesta prolongada d’aquest productes pot provocar, segons la mateixa companyia ha publicat, afeccions hepàtiques

Així mateix també diu la nota que les productes ja han estat retirats de la venda en qualsevol botiga LiDL, la cadena reemborsarà el preu de compra del producte, tant si es presenta ticket de compra o no.


La cadena de supermercados LIDL emitió una nota de prensa el pasado 28 de enero donde solo • pujaba el retorno a los clientes que hubieran comprado el producto “Kania Orégano, 7,5g” con fecha de consumo preferente 07/2022 y el número de lote LA91832 y LC91834 del proveedor WEIAND GmbH. Según la compañía habría detectado en los controles internos un valor elevado de alcaloides pirrolizidínicos.

Este alcaloides son componentes vegetales procedentes de plantas no deseadas que crezcan junto a los cultivos y que no se habrían separado correctamente durante la cosecha.

La ingesta prolongada de este productos puede provocar, según la misma compañía ha publicado, afecciones hepáticas.

Asimismo también dice la nota que las productos ya han sido retirados de la venta en cualquier tienda Lidl, la cadena reembolsará el precio de compra del producto, tanto si se presenta ticket de compra o no.

-Publicitat-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.