Castellví renova el conveni amb la Diputació de Barcelona per al servei de Bibliobús

0
816
Imatge d’arxiu del Facebook del Bibliobús La Mola

L’Ajuntament de Castellví de Rosanes ha donat el seu vistiplau al nou conveni amb la Diputació de Barcelona per al servei de Bibliobús, després que l’any 1997 s’aprovés el conveni inicial entre les dues administracions per a la prestació d’aquest servei. El Bibliobús permet acostar a Castellví, amb una periodicitat setmanal, el fons bibliogràfic i documental –llibres, revistes, CD i DVD – de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Província de Barcelona per tal que els veïns i veïnes del municipi puguin accedir al servei de préstec i consulta d’aquests materials sense haver-se de desplaçar fora de Castellví, ja que el municipi no compta amb biblioteca.
En el documents subscrit, es recull també la importància de difondre aquest servei entre la població per tal de donar a conèixer el Bibliobús com un agent de formació i lleure per a ciutadans i ciutadanes de totes les edats. Aquesta activitat de difusió l’Ajuntament ja la du a terme a través d’Internet i és previst intensificar-la pròximament amb noves accions en diferents espais del municipi per tal d’afavorir la consolidació dels usuaris i usuàries actuals i la incorporació de noves persones en l’ús dels serveis del Bibliobús.
16889
Cada dimarts a la tarda, de 16 a 19 hores
El Bibliobús La Mola visita puntualment Castellví els dimarts a la tarda, entre les 4 i les 7. El punt d’estacionament habitual del Bibliobús és el carrer de la Parra, just al costat de l’Ajuntament, i el darrer dimarts de cada mes el servei de Bibliobús es presta davant del Centre Cívic de Can Sunyer per donar servei als barris de Can Sunyer i Valldaina.
Les persones que vulguin accedir al servei de consulta i préstec es poden adreçar al Bibliobús en els horaris i dies abans indicats.
El Bibliobús La Mola també dóna suport material al Grup de Tertúlia de Castellví. L’any passat el grup va participar en una prova pilot de la Diputació per a la utilització de llibres electrònics, prova que s’ha tornat a repetir aquest setembre.
A més a més, els dilluns i dimecres a la tarda, de 17 a 20 hores, és obert al passatge del carrer de la Font el Biblio@ccés, un servei coordinat amb el Bibliobús on es pot accedir a Internet per sol·licitar a l’avançada llibres en préstec i retornar els materials que no s’hagin pogut fer arribar els dimarts al Bibliobús. Al Biblio@ccés també hi ha un petit fons de consulta bàsica i una sala d’estudi.
La Diputació de Barcelona considera el servei de Bibliobús adient per als municipis de menys de 3.000 habitants, entre els quals es troba Castellví de Rosanes.

-Publicitat-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.