Desconvocada la vaga a Doga ( Abrera )

0
1916

El comitè d’empresa de Doga Metal Parts desconvoca la vaga indefinida iniciada just ahir, després d’arribar a un acord amb l’empresa.

Ampliarem la noticia:
Comunicat de CC.OO sobre la desconvocatoria de la vaga:

CCOO d’Indústria de Catalunya valora positivament l’acord assolit, gràcies a la mobilització de la plantilla i a l’esforç negociador del comitè, ja que dóna resposta a les demandes plantejades per la representació dels treballadors i treballadores. Amb la consecució d’aquest acord ha quedat desconvocada la vaga indefinida.

En el marc de l’acord, l’empresa es compromet a aplicar un increment salarial d’un 1% per als anys 2016 i 2017. També s’estableix, amb efectes a partir de 2015, una paga de 1.000 ? bruts consolidable i revaloritzable en els anys següent per al conjunt de la plantilla. La corresponent als anys 2015 i 2016 s’abonarà el 30 d’abril d’enguany, i els anys següents s’abonarà el 30 de març.

L’acord també inclou millores en matèria de permisos retribuïts i preveu garanties per a l’ocupació en el cas hipotètic que l’empresa, en el període entre la signatura del nou conveni i fins al 31 de desembre de 2019, hagués de plantejar algun expedient.

D’altra banda, l’empresa es compromet a abonar de forma immediata als treballadors la nòmina del mes de març, sense descomptar-los els dies de vaga.

Imatges del tall de l’autovia d’apresta mateixa tarda a les 17:00

Publicitat

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.