Desmantellament d’una plantació de Marihuana a Olesa de Montserrat

0
1185
Foto: AJ Olesa.

Foto: AJ Olesa.
Foto: AJ Olesa.
L’ajuntament d’Olesa de Montserrat ha fet públic el desmantellament d’una plantació de Marihuana, una actuació a càrrec de la policia Local de la població que ha finalitzat amb 3 persones detingudes, la localització, comissió i inutilització de 540 plantes de marihuana.

El desmantellament segons el consistori ha estat possible “durant una inspecció administrativa a les naus del polígon industrial de Can Singla, encaminada a detectar activitats industrials i/o comercials sense la corresponent llicència municipal, quan els agents de la Policia Local d’Olesa han observat indicis clars de la possible existència de plantes de marihuana a l’interior d’una de les naus. Un cop a l’interior de la nau, on hi troben tres ciutadans, els agents localitzen també tres habitacles que contenien una plantació de marihuana amb un total de 540 plantes, en diferent fase de creixement.
Atenent als indicis trobats es procedeix a la detenció de les tres persones que es trobaven a l’interior de la nau, al comís de la marihuana preparada pel seu consum, i a la inutilització de la resta de plantes.”

Els 3 detinguts han estat traslladat a les dependències de la comissaria del Mossos d’Esquadra de l’ABP de Martorell

Publicitat

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.