“El Govern espanyol garantirà la seguretat a Catalunya”, així ho deixa l’executiu en un comunicat emès aquesta nit

0
257

Arran els incidents que s’estan produint posteriors a publicació de la sentència del procés, i passades ja 48 hores de reaccions continuades a diferents ciutats del territori, el govern espanyol ha emès un comunicat aquesta nit de dimarts en el que deixar clar que “l’objectiu del govern d’Espanya és i serà en tot moment garantir la seguretat i la convivència a Catalunya, i ho farà si cal seguint el seu compromís de fermesa, proporcionalitat i unitat”, també afirma el mateix text que “és evident que no estem davant d’un moviment ciutadà pacífic, sinó coordinat per grups que utilitzen la violència al carrer per trencar la convivència a Catalunya”.

Text del comunicat íntegre

“Una minoria aquesta volent imposar la violència als carrers de les ciutats catalanes, especialment Barcelona, ​​Tarragona, Girona i Lleida.

La violència d’aquesta nit està sent generalitzada en totes les protestes. Grups violents de manifestants han atacat les seus de les subdelegacions a Tarragona, Girona i Lleida, i estan provocant destrosses i actes vandàlics en altres localitats catalanes.

És evident que no estem davant d’un moviment ciutadà pacífic, sinó coordinat per grups que utilitzen la violència al carrer per trencar la convivència a Catalunya.

Davant d’aquesta situació, el govern vol reconèixer la tasca de les forces i cossos de seguretat d’Estat, alguns dels agents han resultat ferits en els disturbis, i valora de manera molt positiva la coordinació i treball conjunt entre Mossos, Policia Nacional i Guàrdia Civil .

L’objectiu del govern d’Espanya és i serà en tot moment garantir la seguretat i la convivència a Catalunya, i ho farà si cal seguint el seu compromís de fermesa, proporcionalitat i unitat “.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada