El PSC del Baix uneix a alcaldes i alcaldesses de l’època democràtica per commemorar els 35è aniversari dels ajuntaments democràtics.

0
306
reunio-alcalde-psc-baix-llobragat-foto-_psc
Foto:PSC

El PSC del Baix Llobregat ha commemorat el 35 aniversari dels ajuntaments democràtics reunint a alcaldes i alcaldesses socialistes, tan d’avui en dia com els que van tindre aquesta responsabilitat als diferents municipis de la comarca en algun moment d’aquests 35 anys.

El primer secretari del PSC del Baix Llobregat Antoni Poveda ha volgut recordar que “va ser un dia ple d’esperances i d’il•lusió on la majoria de ciutadans de la nostra comarca van dipositar la seva confiança en els i les socialistes”.

Poveda també ha recordat que les ciutats tenien grans mancances i la ciutadania patia greus deficiències. Era una etapa en que també vivíem una gran crisi. Una situació contra la que “els i les
socialistes van lluitar, treballant amb polítiques d’esquerres defensant la dignitat i els drets de les persones.

Clara referencia d’Antoni Poveda a les polítiques de retallades tant de CiU a Catalunya com del PP a nivel nacional “ara les polítiques conservadores de CiU i la nova llei de reforma de l’administració pública del PP, tornen a posar en perill els nostres drets i aquestes ciutats on les persones tenen un espai social on es garanteix la seva qualitat de vida”

Enric Llorca Alcalde de Sant Andreu de la Barca ha assistit a aquesta reunió, acompanyat per Luis Felipe Nieto tinent d’alcalde de la nostre ciutat.

Antoni Poveda a obert la posibilitat d’una reunió anual amb els alcaldes i es per aixó que ha formulat la invitació a tots ells “per posar en valor aquesta data de conquista democràtica i de treball al servei de la ciutadania,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada