Electricitat i Automatismes Santos rep un premi a la internacionalització

0
1750
Foto: Cambra

Les empreses Dallant, Adtel Sistemas de Comunicación, Electricitat i Automatismes  Santos; i les emprenedores Joana i Imma Amat d’Amat Immobiliaris han estat  escollits empreses i trajectòria emprenedora, més significatives de l’any 2014 a la  comarca.

 Han rebut els guardons, en reconeixement a la seva capacitat d’afrontar la crisi, de  mans de Miquel Valls, president de la Cambra de Comerç de Barcelona; del  president de la delegació de la Cambra al Baix Llobregat, Carles Guilera i de  l’alcalde de Sant Esteve Sesrovires, Enric Carbonell

La Cambra de Comerç de Barcelona, a través de la seva delegació al Baix Llobregat, va lliurar el passat dia 19 de juny els Premis Cambra, coincidint amb la celebració del Dia de la Cambra al Baix Llobregat. Durant el decurs de l’acte es va celebrar, a més, la conferència a càrrec del psicòleg, escriptor, investigador del comportament humà i dinamitzador d’equips, Juan Manuel Opi amb el títol: els confins del lideratge en la gestió empresarial.

L’acte va comptar amb la presència d’unes 250 persones entre empresaris, autoritats i representants públics de la comarca, encapçalats pel president de la Cambra i el president del Consell de la delegació de la Cambra a la comarca, Carles Guilera. Ha presidit l’acte l’alcalde de Sant Esteve Sesrovires, Enric Carbonell.

Foto: Cambra
Foto: Cambra

Premi a la internacionalització: Electricitat i Automatismes Santos, S.A.
Des de la seva fundació l’any 1980, Electricitat i Automatismes Santos de Sant Andreu de la Barca ha centrat la seva activitat en el desenvolupament i execució de projectes elèctrics en el sector químic, plantes de formigó i àrids, i fabricants de maquinària.
És en el 2011 quan veuen la necessitat de definir una nova estratègia per pal·liar els efectes devastadors de la crisi. Decideixen obrir-se a mercats internacionals de la ma de la Cambra de Comerç de Barcelona. Gràcies a la formació continuada dels seu personal tècnic i la col·laboració amb Disseny i Aplicació de Sistemes, l’any 2012 aconsegueixen l’adjudicació d’una planta química a Egipte. I, en el 2013 se’ls atorguen dos projectes més als Emirats Àrabs Units. Actualment treballen també a Panamà. En la concessió d’aquest premi s’ha valorat l’aposta pels mercats internacionals com a estratègia per a fer front a la caiguda de clients nacionals. Tenen sense dubte un gran potencial d’expansió.

Resta d’empreses guardonades

Premi a la responsabilitat social corporativa: Dallant, S.A.
Premi a la millor iniciativa d’innovació: Adtel Sistemas de Telecomunicación, S. L.
Premi a la millor trajectòria empresarial: Amat Immobiliaris

Publicitat

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.