Els CDR proposen un referèndum sobre el procés constituent el dia 26 de maig

0
184

Anunci el matí de divendres Sant per part dels CDR en el seu perfil a les xarxes socials.
Sota l’etiqueta #hotornaremafer, els comitès de Defensa de la República proposen un referèndum auto organitzat sobre el Procés Constituent de la República Catalana.

En el comunicat difós a traves de twitter, des dels comitès de defensa de la República convoquen a la ciutadania a continuar, segons ells, l’apoderament participatiu i a expressar-se lliurement en un referèndum el proper dia 26 de maig, dia coincident amb la convocatòria d’eleccions municipals i europees.

Demanen a la ciutadania manifestar el seu compromís en favor d’un procés constituent d’apoderament real de la gent.

Al proposar els CDR un procés auto organitzat, des dels comitès posen a disposició la infraestructura bàsica per dur-ho a terme. I conviden a totes les persones o entitats a que ofereixin un local per fer possible la votació en cada localitat.

Qui esta convocat per aquesta votació?
Qualsevol persona major de 16 anys resident a Catalunya i anuncien que podrà votar a qualsevol dels locals del referèndum.

Volen així mateix aprofitar la targeta censal de les eleccions municipals, i qui no disposi, sobretot missatge dirigit a menors de 18 anys o residents a Catalunya estrangers, tant sols demanen un certificat d’empadronament a la població.

Unes butlletes que constaran de tres apartats.
El primer:
Procés constituent i preguntaran quin model de procés es decanta al població
El Segon:
preguntarà sobre la participació permanent i sobirania real
i el tercer i darrer bloc versarà sobre municipalisme i el decidirà el conjunt dels habitants de cada municipi en els corresponents debats que es convocaran durant la campanya del referèndum.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada