Els socialistes de Sant Andreu apostem per “objectius de desenvolupament sostenible”, Juan Pablo Beas, portaveu del PSC a Sant Andreu de la Barca

0
119

Segons Jua Pablo Beas, portaveu socialista de Sant Andreu de la Barca, “El medi ambient és un aspecte clau per als socialistes de Sant Andreu de la Barca. Considerem les polítiques de sostenibilitat una qüestió transversal i una eina fonamental per garantir la qualitat de vida de les persones.

Beas ha recordat que: “Amb aquesta finalitat durant els darrers mesos hem treballat en la recuperació de la llera del riu des d’un punt de vista ampli. L’urbanisme i el medi ambient al servei de les persones, amb una ciutat cohesionada, accessible i integrada amb respecte al medi natural, preservant-lo i acostant-lo a la ciutadania.
I ha afegit que els grans reptes per continuar fent una ciutat i un entorn més sostenible s’han d’assolir des de la col·laboració multidisciplinària, entre administracions, societat civil, i ciutadania. Per aquest motiu, “apostem pels Objectius de Desenvolupament Sostenible treballant per la interacció entre medi ambient, educació i salut, entre d’altres, mitjançant l’estudi sobre els hàbits de la ciutadania”.
A més, els socialistes consideren imprescindibles les mesures preventives, d’intervenció i sensibilització, “com estem desenvolupant a través de l’educació ambiental, com una eina d’empoderament dels i les joves per l’adquisició i promoció d’hàbits saludables i sostenibles”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada