És necessària tant propaganda electoral?. Propaganda que es multiplicarà en les eleccions municipals del 26 de maig. Hem sortit al carrer a preguntar-ho

0
224

És necessària tant propaganda electoral?
Aquesta és la pregunta amb la que hem sortit al carrer a preguntar-ho a la ciutadania de cara sobre tot als comicis del proper 26 de Maig, eleccions municipals.

En una campanya que serà llarga, llarga, pocs dies de diferencia entre les generals i les municipals i europees son els que hi hauran entre el 28 d’abril i el 26 de maig.

Doncs bé, com és habitual i característic en dates electorals, els carrers i places estan plenes de banderoles i cartells dels grups polítics que concorren a les diferents eleccions.

A Sant Andreu de la Barca els primers dies de campanya per les generals la situació es prou discreta a dia d’avui, tant sols PSC, Catalunya en comú podem i ERC son els que ha col·locat cartells i banderoles, situació que canviarà de forma radical en les properes setmanes, quan es doni el tret de sortida de les municipals.

La María Fernandez (56), creu necessària la publicitat per que “així ens assabentem de les promeses que els partit porten en els programes”, referrant-se a la publicitat que es rep als domicilis.

Un franja d’edat més jove, com és el Carlos Hermida (23), que pensa que en l’actualitat amb les comunicacions actuals, referint-se a les xarxes socials, molta de la publicitat que s’envia i amb el cost que això suposa, es podria estalviar, per exemple fent un ús més acurat de les xarxes socials o les comunicacions directes, com per exemple els programes de missatgeria.

L’Antoni (45), veí de a població veïna de Castellbisbal, creu que el negoci que generen les eleccions sigui de la mena que sigui, va bé per moltes empreses, impremtes, empreses de distribució, etc, però esta convençut que les noves tecnologies faran que en futures eleccions, les formacions polítiques es replantegin com i de quina manera s’envia el missatge al votant.

Per que recordem que si algú vol llegir per complert el programa d’alguna de les formacions polítiques que es presenten a les municipals, la via més ràpida serà sens dubte internet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada