Finalitzen les obres de reparació del tram superior de l’avinguda de Pau Casals de Castellví de Rosanes

0
1109
Foto. Aj. Castellví
Foto. Aj. Castellví
Foto. Aj. Castellví

La part superior de l’avinguda de Pau Casals ja té enllestides les obres de reparació que van iniciar-se a finals del passat mes de gener. Els treballs per arranjar el tram malmès d’aquest vial han consistit essencialment en la construcció d’un mur pantalla per a la sustentació de la zona on s’ha actuat i, aquest dies, s’ha completat la millora amb la instal·lació d’una tanca de protecció a la zona del talús. L’actuació s’ha finançat amb els fons que l’Ajuntament va sol·licitar, l’any 2013, a les meses de concertació de la Diputació de Barcelona i amb una petició extraordinària addicional per completar el finançament fins al cost definitiu de la intervenció realitzada.
L’actuació de reparació del carrer ha comprès un tram d’uns 100 metres de longitud, aproximadament. En aquest espai, s’ha procedit a la construcció del mur pantalla, s’ha fet el reasfaltatge de tota l’amplada del vial i, finalment, s’ha procedit a col·locar una tanca de protecció de fusta just al cantó del talús que dóna al carrer de la Parra.
“Tal com em vaig comprometre amb el veïnat de la zona, l’Ajuntament va prioritzar en les sol·licituds de subvencions la petició de fons per poder fer aquesta reparació. Va ser una de les peticions principals, i la més urgent, que es van fer a través de les meses de concertació de la Diputació, atesa la necessitat d’actuar davant dels problemes detectats a la zona del talús”, ha assenyalat l’alcalde, Lluís Tomàs. Tot i que inicialment no es contemplava el reasfaltatge de tota l’amplada del carrer, “després de la conversa mantinguda amb el diputat delegat  per a la Cooperació Local, Joaquim Ferrer (a sota, en imatge d’arxiu), que en tot moment va estar receptiu, es va optar per completar l’asfaltatge previst i és per aquest motiu que es va demanar un ajut extraordinari per a aquesta obra, valorat en uns 10.000 euros”, ha afegit Tomàs, que ha mostrat la seva satisfacció per haver pogut tirar endavant aquest projecte i ha agraït el suport que la Diputació de Barcelona mostra cap als municipis petits com Castellví de Rosanes. L’alcalde també ha volgut agrair al veïnat de la zona la comprensió mostrada durant la realització dels treballs, que van implicar alteracions en la circulació i l’aparcament, i també l’espera fins que s’ha pogut tirar endavant l’actuació. Igualment, ha volgut mostrar la seva satisfacció pel resultat dels treballs realitzats per l’empresa local Construccions Alfonso Querol SL.
L’adjudicació dels treballs, a finals del 2013, va fer-se per un import, IVA inclòs, d’aproximadament 79.000 euros.

Foto: Arxiu/Joan Roca de Viñals a través Aj Castellví
Foto: Arxiu/Joan Roca de Viñals a través Aj Castellví
Publicitat

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.