Interior prohibeix un tram d’una de les manifestacions previstes pel 12 d’Octubre

0
311

El conseller d’Interior, Ramon Espadaler, va anunciar ahir en seu parlamentària que el Departament d’Interior no autoritzarà el tram de la manifestació demanada per Democracia Nacional pel 12 d’octubre que anava de Plaça de Sants a Plaça d’Espanya.

Tal i com ha explicat el conseller, “des del Departament d’Interior es treballa a partir de dues premisses que són per una banda garantir el dret de manifestació i d’expressar les seves idees i per l’altre que això es faci sense cap alteració de l’ordre públic”.

En aquest sentit “precisament per garantir la seguretat prohibiré el tram de la manifestació que va des de la plaça de Sants fins a la plaça d’Espanya” va afirmar Espadaler. El titular d’Interior va explicar que aquesta decisió s’ha pres d’acord amb els informes elaborats pels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana i amb el consens de l’Ajuntament de Barcelona.

D’altra banda, el conseller va aclarirt que el tram de la manifestació que es fa cada 12 d’octubre des de 1983 i que transcorre des de Plaça d’Espanya fins a Montjuïc sí que ha estat autoritzada.

En aquests moments les manifestacions comunicades pel 12 d’octubre són 12 de les quals, 10 a Barcelona, una a Girona i una a Tarragona.

Per altre banda Carme Forcadell (Presidenta de l’ANC) a través de les xarxes socials a internet ha fet una crida a mantenir la “calma i la tranquil·litat” segueix Carme Forcadell ” som independentistes perquè som demòcrates, volem que Catalunya decideixi el seu futur i que tothom es pugui expressar.

Respectem totes les opinions i totes les idees, sempre que no vagin en contra dels drets humans i dels principis democràtics.
En democràcia tothom té dret a expressar allò que pensa si ho fa de manera pacifica.
acto-12o-2012_web

Nosaltres no anem contra ningú ni menystenim ningú.
I aquest dissabte tornarem a demostrar que som un poble digne, pacífic i exemplar i no caurem en provocacions.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada