La Residencia de la gent gran Dr. Gerard Manresa ( Sol Ponent ) ha sol.licitat la intervenció de la UME, dos resident van morir de Coronavirus a l’hospital de Martorell

0
1563

La residencia de la Gent Gran de Sant Andreu de la Barca, Dr. Gerard Manresa ( Sol Ponent ) ha sol•licitat a les autoritats competents l’ajut de la Unitat Militar d’Emergències per dur a terme una intervenció especial de desinfecció de les instal•lacions, una desinfecció complementaria a les accions que diàriament el personal du a terme, un personal, que si podem dir, està donant molt més de l’exigible en una fenia tant especial com aquesta, la de cuidar la nostre gent gran

Així ho ha explicat la direcció del centre en una carta que ha enviat a tots els familiars dels residents, en total a dia d’avui la residència acull 85 persones, i a hores d’ara 16 residents estan aïllats per diversos motius, alguns d’ells amb símptomes que podrien ser conseqüència del Coronavirus i altres per precaució i que presenten quadres de salut compatibles amb la seva avançada edat, però que a priori no estarien vinculats al coronavirus.

Així mateix, fonts de la Residència han confirmat a Sant Andreu TV que estan reclamant que el departament de Salut faci les proves del COVID-19 a tots els resident i personal, reclamació que es porta fent des del passat dia 11 de març, per així poder tenir un mapa clar de la situació, el departament de salut encara no ha fet aquestes proves.

També fonts de la residència confirmen que a dia d’avui dos resident que van ser traslladats a l’hospital de Martorell amb símptomes de patir la infecció, van ser diagnosticats al mateix hospital com a pacients positius, i van morir en el mateix centre hospitalari.

La residència ha patit altres morts que a hores d’ara no es poden confirmar com a pacients morts per coronavirus, ja que no se’ls havia efectuat la prova per confirmar aquesta dada.

Respecte al material sol•licitat la setmana passada pels treballadors, s’ha de dir que va haver una bona resposta, tant per part de particulars com per l’ajuntament de Sant Andreu de la Barca, però que resultat insuficient per la quantitat de material que per seguretat s’ha d’anar llençant a la brossa cada vegada que s’utilitza.

La residencia continua amb contacta permanent i fent gestions arreu per poder aconseguir material sanitari.

Publicitat

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.