L’Ajuntament de Castellví de Rosanes donarà feina durant sis mesos a dues persones a través d’un programa de col·laboració social

0
4190

L’Ajuntament de Castellví de Rosanes donarà feina durant sis mesos a dues persones veïnes del municipi a través d’un programa de col·laboració social del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), adreçat a persones de més de 45 anys que siguin preceptores de subsidi.
Segons ha fet públic el consistori “Castellví és l’únic dels municipis petits del Baix Llobregat que s’ha adherit, a través del Consell Comarcal del Baix Llobregat, a aquest programa” i continua “La normativa reguladora del programa de col·laboració social estableix que les persones que hi participin seguiran cobrant el subsidi familiar (426 euros) i, addicionalment, se suplementarà aquesta quantitat fins a assolir l’import de la base reguladora que es va utilitzar, en el seu dia, per calcular-los la prestació d’atur. Aquest suplement serà sufragat en una part pel SOC i de l’altra part, per l’Ajuntament de Castellví de Rosanes. El consistori també aportarà una quantitat addicional mensual per a cada treballador en concepte d’assegurança”

Durant la setmana passada, es va dur a terme el procés de selecció dels candidats i candidates d’entre els veïns i veïnes del municipi que complien els requisits fixats en la convocatòria del departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat i s’ajustaven als perfils professionals sol·licitats per l’Ajuntament. Finalitzat aquest procés, seran un home i una dona les persones que, durant el mes de desembre, iniciaran les seves tasques en el marc d’aquest programa, que finalitzarà el juny vinent. Una de les persones es destinarà a suport de la brigada municipal i l’altra, a suport de neteja d’instal·lacions públiques –sobretot l’escola- i a jardinera de parcs i jardins i manteniment de l’espai públic.
L’Ajuntament recalca que “el programa de col·laboració social, a més del vessant laboral, inclou també formació adreçada a les dues persones que hi prendran part”

Publicitat

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.