L’alcalde de Castellví Lluís Tomàs trasllada personalment al president de la Diputació la petició de suport extraordinari per a una reparació d’urgència al barri del Taió

0
495
Foto: Aj. Castellví
Foto: Aj. Castellví
Esquerra: Salvador Esteve, Dreta: LLuís Tomàs
Foto: Aj. Castellví

L’alcalde de Castellví de Rosanes, Lluís Tomàs, va traslladar personalment divendres (17/01/14) al president de la Diputació de Barcelona, el martorellenc Salvador Esteve, la petició de suport extraordinari per a una reparació d’urgència al barri del Taió, així ho ha fet públic en consistori veï.
L’Ajuntament de Castellví ja havia traslladat per carta a la Diputació, ara fa uns mesos, aquesta sol•licitud i l’alcalde de Castellví va voler comentar en persona la urgència del cas amb el president de la Diputació.
L’alcalde de Castellví de Rosanes Lluís Tomàs va explicar a Esteve que amb l’ajut extraordinari sol•licitat per Castellví es pretén fer una obra de reparació, urgent, de diferents trams d’asfalt malmès en carrers de gran pendent del barri del Taió, que resulten especialment complicats en època de glaçades.
La reparació s’havia previst inicialment amb els fons del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) de la Generalitat, però aquests s’han retardat un any respecte de la planificació inicial. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Castellví va decidir demanar suport econòmic d’urgència a la Diputació per tal de fer front a la reparació el més aviat possible. Segons l’Alcalde Lluis Tomàs, “Esteve va explicar que ja havia rebut la documentació enviada per l’Ajuntament de Castellví i va entendre la urgència de l’actuació, atès que coneix el nostre municipi i les seves característiques, i va comentar que la Diputació, per poder-nos donar resposta, restava pendent de tenir el permís del Govern central per dedicar el romanent positiu de l’ens provincial a ajudes als ajuntaments”.

La trobada entre Esteve i Tomàs va servir també per repassar les diferents àrees en què la Diputació dóna suport a l’Ajuntament de Castellví, com els recursos del catàleg de serveis, les meses de concertació -per a diferents obres i reparacions-, i el pla d’ocupació que la Diputació ha posat en marxa i al qual Castellví té previst adherir-se en pròximes setmanes.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada