L’escola bressol municipal Cucuruga d’Esparreguera millora les seves instal·lacions

0
4772
Escola Bressol cucuruga, foto Aj. Esparreguera

L’Ajuntament d’Esparreguera inverteix a l’escola bressol Cucuruga per a la millora de la qualitat del centre
Per una banda, i amb l’obertura de l’aula de nadons del curs 2012-13, ha estat imprescindible la compra d’una rentadora i assecadora, que permet a les educadores rentar en el centre tot el material que és de roba, quan la neteja és gairebé diària.

La rentadora i assecadora serveix per rentar les fundes de les gandules dels infants que queden brutes a l’hora de dinar, les fundes que protegeixen els matalassos, les joguines de roba, …
D’un altra banda, una altra millora important ha estat la compra i instal·lació de les persianes del menjador. L’escola Cucuruga és un centre molt assolellat, amb finestres molt grans, tenint la necessitat de protegir alguns dels espais amb unes persianes.
Les dificultats econòmiques dels darrers anys i les obres pendents no han permès que fins ara no hàgim pogut disposar d’aquests materials.

A causa del robatori del Nadal 2012 també s’ha invertit en la compra del material divers sostret (equips informàtics, mobiliari, aparells de música i altres electrodomèstics. Per evitar nous ensurts s’ha reforçat el sistema de seguretat.

Publicitat

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.