Més d’un centenar de llars de Castellví de Rosanes se sumen a la recollida d’oli domèstic usat en les primeres setmanes de servei

0
1373
17495_aj castellvi
Foto: Aj. Castellví

Més d’un centenar de llars dels diferents barris de Castellví de Rosanes s’han sumat a la recollida d’oli domèstic usat al llarg de les primeres setmanes de funcionament d’aquest servei, així ho ha fet públic el consistori de Castellv de Rosnes .

El repartiment de pots per la recollida  a sigut un éxit, la majoria de persones –més d’una vuitantena- que han recollit el pot  ho han fet a l’Ajuntament, i també hi ha un grup de més de 20 persones que s’han acostat al Centre Cívic de Can Sunyer per recollir el seu. Finalment, també hi ha famílies que han iniciat la recollida amb els pots per reciclar l’oli de fregir disponibles a l’escola Mare de Déu de Montserrat.

Totes les persones i famílies interessades en reciclar l’oli que fan servir a la cuina de casa poden passar, en horari d’obertura, per l’ajuntament o bé pel Centre Cívic de Can Sunyer per recollir el seu pot. En el moment de fer la recollida, se’ls explicarà el funcionament del servei –totalment gratuït- i a partir de llavors podran deixar pots plens i recollir-ne de buits a mesura que els necessitin.
Des de la regidoria de serveis munmicipals avisen que “Llençar un litre d’oli per l’aigüera de la cuina pot implicar la contaminació d’un miler de litres d’aigua”. Per aquesta raó, la regidoria de Serveis Municipals anima a totes les llars del municipi a sumar-se al recollida d’oli domèstic usat a través del nou servei.

La recollida, sense cap cost per a l’Ajuntament ni per al veïnat, es fa a través de la fundació Asproseat i es va posar en marxa el dia 4 de març.

Publicitat

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.