Mor un camioner, veí de Sant Andreu de la Barca en un accident de trànsit a la Rioja

0
279
Captura de vídeo Atlas

Un accident de trànsit a la Rioja ha causat la mort de dos camioners, un d’ells veí de Sant Andreu de la Barca i l’altre veí de Saragossa.
Segons informa el Diario Vasco en la seva edició d’ahir dia 19 d’abril, l’accident es va produir a la N232 a Alfaro (La Rioja), els dos camions van xocar de manera frontal, l’impacte va provocar que els dos camions s’incendiessin i quedessin totalment calcinats.

Captura de vídeo Atlas

Les primeres informacions indiquen, segons la delegació de govern, malauradament dos persones mortes, però per l’estat en el que ha quedat els vehicles les informacions finals estan encara per confirmar; hi ha una tercera persona ferida, acompanyant del conductor veí de Sant Andreu que va sortir despedida de l’habitacle, va ser traslladada a l’hospital Reina Sofia amb un tall al peu.

Els camioners morts de Sant Andreu i Saragossa tenien 60 i 49 anys respectivament.

Les causes de l’accident estan sota investigació de la Guardia Civil, però tot podria apuntar a que un dels vehicles hauria envaït el carril de direcció contraria, per raons encara desconegudes, provocant així l’impacte frontal, també s’està investigant quina era la càrrega que es duia als remolcs per que l’incendi fons tant devastador i hagi deixat els camions totalment calcinats.

Vídeo Diario Vasco

Fe de errata: L’acompanyant del camioner de Sant Andreu que va resultar ferit es un home i no una dona com es va posar a la noticia en un principi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.