Onze projectes opten als Premis de Prevenció d’Incendis Forestals 2019 de la Diputació de Barcelona

La festa de lliurament tindrà lloc aquest dissabte, 23 de novembre, a Sant Andreu de la Barca

0
386

Un total d’onze projectes opten a la 23 edició dels Premis de Prevenció d’Incendis Forestals que la Diputació de Barcelona convoca anualment amb l’objectiu de guardonar la tasca que realitzen les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF), les Federacions d’ADF i les persones que en formen part. Els guanyadors de les dues categories dels premis es coneixeran en el transcurs de la festa de lliurament que tindrà lloc quest dissabte, 23 de novembre, a les 13.00 h al Teatre Núria Espert de Sant Andreu de la Barca, que serà presidida per la presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, juntament amb l’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca.

Els premis que es lliuren són el premi Jordi Peix al millor projecte d’informació i sensibilització i el premi Rossend Montané al millor projecte de planificació de la gestió per a la prevenció d’incendis forestals, tots ells projectes presentats per ADFs o Federacions d’ADF de la demarcació de Barcelona. Cada premi està dotat amb 11.000 euros. També es lliura el premi Joaquim Mª de Castellarnau de reconeixement públic a la trajectòria d’una persona vinculada a les ADF.

En aquesta edició, els projectes d’informació i sensibilització que opten al premi Jordi Peix han estat presentats per ADF Alt Berguedà, ADF Pla de Bages, ADF Teià, FADF Berguedà i FADF Penedès Garraf. Pel que fa al premi Rossend Montané per a projecte de planificació de la gestió per a la prevenció d’incendis forestals, les candidatures han estat presentades per ADF Burriac, ADF Font-rubí, ADF Matadepera, ADF Quercus, ADF Sant Sadurní d’Anoia i ADF Viver i Serrateix.

-Publicitat-

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.