Pot afectar el resultats de les generals en el vot de les eleccions municipals a Sant Andreu de la Barca?

0
145

Amb l’inici de campanya electoral per les generals del proper dia 28 d’abril, la pregunta en els municipis i degut a la proximitat de les eleccions municipals, és obligada, Com pot afectar els resultats de les generals en les eleccions municipals?

Aquesta pregunta els hem formulat a les diferents formacions polítiques locals a Sant Andreu de la Barca, això es el que ells creuen com poden afectar (no tots han respòs) , si es que creuen que poden afectar.

Des del partit socialista:
“Tot i que son eleccions diferents, creiem que la nostra societat creu cada cop més en els Valors, sensibilitat i treball social del partit socialista i de governs que aposten per polítiques integradores, que pensa en les persones, que tenen idees i experiència, creativitat i compromís per millorar la vida de la ciutadania com son el govern de PEDRO Sánchez i Enric Llorca.”

El populars
“Creiem que seran orientatives pel que fa a la divisió del vot de les esquerres i les dretes però en cap cas serà una fotografia futurible de les municipals on el vot hauria de ser pensant a més de les sigles en les persones i el en treball realitzat al nostre poble durant aquesta legislatura.”

Per ciutadans:
“És innegable que pot influir, però creiem que en les generals es tindrà en compte temes de país, i a les municipals es tindrà en compte el treball que ha fet cada partit a nivell municipal. En ambdues eleccions sortirem a guanyar perquè tenim el millor projecte, tant per a Espanya, com per a Sant Andreu de la Barca”

Per Esquerra Republicana
“En absolut hi ha una correlació entre els possibles resultats de les eleccions generals i els resultats de les pròximes municipals.
S’ha d’entendre que a les eleccions generals es confronten ideals polítics enfrontats entre esquerres i dretes des d’una posició global dels temes que ens afecten. en canvi a les eleccions municipals s’enfronten projectes municipals amb incidència directa al municipi on es viu amb un relació directa amb les persones que representen cada una de les opcions polítiques, degut a la proximitat entre la ciutadania i els representants polítics dins del municipi”.

Per Podem
“La proximitat de les dues convocatòries d’eleccions, les generals i les municipals i europees, en menys d’un mes, pot crear en la ciutadania la sensació d’estar immersa en un mateix procés electoral amb dues parades, el dia 28 d’abril i el 26 de maig.
Per primera vegada en molt de temps es pot trencar la tendència a diferenciar el vot en ambdós processos i que en general influeixi més que mai en l’àmbit local, on es tendeix a votar a la persona alcaldable mes que al partit, especialment en els municipis més petits i també a Sant Andreu de la Barca.
A Podem la proximitat de les dues cites electorals ens pot afavorir en els resultats incrementant el nombre de vots de la ciutadania a la nostra formació.
Podem és un partit que es creix i millora els resultats a mesura que avança la campanya. Una campanya llarga ens permet aprofundir i explicar amb més detall als veïns i veïnes el programa i les mesures per al país i els municipis, que estan molt relacionades , i incrementar la participació i els vots.”

Per Iniciativa per Catalunya Vers Esquerra Unida i Alternativa
“Catalunya en Comú com a força progressista, som la única garantia de canvi en la política. A Espanya per a evitar una aliança PSOE i la dreta. El resultat a les eleccions generals pot influir en encoratjar-nos encara més en defensar les nostres posicions d’esquerres i ecologistes. Totes sabem que eleccions municipals son molt peculiars, en que la proximitat fa que es voti més a la persona que a l’organització política, però aquí ja hem viscut l’aliança entre socialistes i ciutadans i ja sabem quin és el resultat: polítiques de subsidis, polítiques d’esquena a la sostenibilitat i al medi ambient, polítiques d’amagar el cap sota el ala amb el problema de l’1 O i les seves conseqüències. Catalunya en Comú surt a guanyar en totes les eleccions, vots i la confiança de les persones progressistes de debò.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada