Sant Andreu de la Barca expressa el seu condol per la mort de Jordi Miralles ex-coordinador general d’EUIA

0
1470

miralles-condolL’ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha adreçat una carta a l’alcaldessa de Castelldefels Candela López signada per l’alcalde Enric Llorca on s’expressa el condol per la mort del
ex-coordinador general d’EUiA i actual regidor a la ciutat de Castelldefels el Jordi Miralles.

Jordi Miralles, qui va ser Coordinador general d’Esquerra Unida i Alternativa durant dotze anys, ha mort avui d’una malatia sobtada a l’edat de 53 anys. Miralles va ser diputat d’ICV-EUiA al Parlament de Catalunya entre el 2003 i el 2012, quan va tornar a exercir la seva professió de carter. A les municipals d’aquest any, va concórrer a les llistes de Movem Castelldefels, esdevenint regidor i 5è tinent d’alcalde de l’Ajuntament, delegat de Comerç, Turisme, Hosteleria i Pla de Barris.
Jordi Miralles va ser Coordinador General d’EUiA des de la 2ª Assemblea Nacional de la formació, l’any 2000; fins la 6ª, el 2012. També va ser membre del Consell de Govern de la coalició ICV-EUiA i vicepresident i portaveu adjunt del seu grup parlamentari durant la VII Legislatura. Durant la seva tasca al parlament va ser membre de la ponència Parlamentària de l’Estatut d’Autonomia, Portaveu de la Comissió de Política Social, Treball i Indústria, així com membre de la Comissió Mixta de Tranferències Estat-Generalitat.
Així mateix, Miralles va ser membre de la Presidència d’Izquierda Unida Federal i de la Comissió de Presidents del Partit de l’Esquerra Europea (PEE).
Membre del Comitè Executiu del Partit dels Comunistes de Catalunya (PCC), Miralles era afiliat de Comissions Obreres de Catalunya. Va ser secretari general dels Col•lectius de Joves Comunistes (CJC, joventuts del PCC), director del setmanari ‘Avant’ (periòdic del PCC) i membre del grup coordinador de la coalició d’Iniciativa-Els Verds en la seva fundació.


miralles-condol


Jordi Miralles i Conte va néixer el 27 d’abril de 1962 al barri d’Hostafrancs de Barcelona. Va estudiar a l’Ateneu Montserrat d’Hostrafrancs i es va llicenciar en Història Contemporània per la Universitat de Barcelona. Posteriorment va esdevenir funcionari de Correus, professió a la qual va tornar després d’una excedència en finalitzar la seva tasca al Parlament.

Publicitat

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.