“Volem recuperar la gestió directe de l’esport a Sant Andreu de la Barca”, Isabel Marcos, cap de llista de Podem Sant Andreu de la Barca

0
125

Des de Podem-Sant Andreu de la Barca el programa per les eleccions municipals en quan a tema d’esport es ampli, aquestes son algunes de les seves propostes.

“Garantir l’existència d’infraestructures i recursos materials, organitzatius i econòmics necessaris per a promoure l’esport i la participació i auto-organització de totes les entitats esportives incloent la perspectiva feminista.
Promoure l’esport com a element de cohesió social i de salut garantint l’accés de tota la població als recursos esportius especialment d’aquella persona amb dificultats, econòmiques o de salut o de diversitat funcional o per raó de gènere, incloent la tarificació social del poliesportiu 11 de setembre.
Elaborar un pla transversal participat amb les entitats esportives i la ciutadania per a la millora i manteniment de les infraestructures esportives.
Es tractarà d’incrementar i adaptar els espais esportius. Inclourà la millora del poliesportiu 11 de Setembre, i el Pavelló Municipal Josep Plà. La construcció d’una pista d’atletisme i Gimnàstica Artística, l’ampliació dels espais de bany així com la instal·lació d’aparells de gimnàstica en els parcs i carrers, la senyalització de rutes de senderisme i passeig així com aprofitament dels patis pistes i espais esportius dels centres escolars i la millora dels carrils bici.
Promoure el protagonisme, l’auto-organització i la presa de decisions de les entitats esportives a través de la creació del Consell Esportiu de Ciutat dotant d’infraestructures i recursos materials i econòmics per a albergar i promoure el seu funcionament com a motor de l’esport a la ciutat.
Recuperar la gestió municipal directa de l’esport a Sant Andreu de la Barca.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada