I Diada d’acció solidària, el matí de dissabte un èxit de recollida d’aliments.Categories amb noticies relacionades: ,

Una resposta a I Diada d’acció solidària, el matí de dissabte un èxit de recollida d’aliments.

 1. Èxit de la I Diada d’Acció Solidària de Sant Andreu de la Barca

  La I Diada Solidària de SAB es va tancar ahir amb un èxit de participació ciutadana. Durant tot el dia el Teatre Nuria Espert i la Pl. Federico Garcia Lorca es van omplir de persones disposades a col·laborar amb la capta d’aliments organitzada per la Plataforma Solidària de SAB.

  Després de més de 12 hores d’activitats es van recaptar més de 2000 quilos d’aliments, principalment arròs, olí, llet i llegums, que durant aquesta setmana es distribuiran a Càritas de Sant Andreu de la Barca i a Creu Roja del Baix Llobregat Nord.

  Des de la Plataforma Solidària de SAB volem agrair a totes les persones que durant tot el dia veu donar suport a aquesta iniciativa fent de la I Diada una festa plena de participació, solidaritat i civisme.

  Volem agrair també el suport que se’ns ha donat des de l’Ajuntament, cedint-nos els espais per portar-la a terme i per posteriorment distribuir els aliments a les dues entitats beneficiaries.

  Els bons resultats d’aquesta primera convocatòria ens animen a continuar treballant . Recordeu que tothom que vulgui es pot adherir a la Plataforma Solidària de SAB.

  Gràcies a tots!!

  MARTA HERNANDEZ 19/03/2012 el 3:29 pm Respon

Deixa el teu comentari.

Cinema

Never Grey, la web serie feta a Sant Andreu continua endavant pas a pas

Publicitat Más en Sant Andreu TVEntrevista a Victor García componente de la web-serie Never GreyÉxito del Primer Festival Internacional de Cortos de Sant Andreu de la BarcaEntrevista a Felipe del Val, organizador del 1er Festival de cortos de Sant Andreu de la BarcaMaking of calendari de la Gent Gran de Sant Andreu de la BarcaCarlos […]

Sant Andreu TV a les xarxes socials