Junts per Castellví i Endavant Castellví signen un acord de govern

0
1055

Junts per Castellví ha signat un acord de govern pels quatre anys vinents amb Endavant Castellví, força política guanyadora de les darreres eleccions municipals, per investir Adrià Camino com alcalde al ple que tindrà lloc demà dissabte 15 de juny.
Segons el comunicat emès pels socialistes “Aquest acord és fruit de la disposició de Junts per Castellví de dialogar i treballar per aconseguir el benefici més gran per als ciutadans i per a les ciutadanes del municipi. Treballar plegats per millorar la vida dels veïns i veïnes, posant sempre l’interès de Castellví per sobre més enllà d’altres qüestions que no haurien d’influir en la política municipal. És per això que, a l’acord, hem inclòs un punt que garanteix la neutralitat de les institucions i edificis públics.”
L’acord també preveu la incorporació de les tres regidores de Junts per Castellví al govern municipal; fent-se càrrec de les regidories de: Medi Ambient, Seguretat, Participació ciutadana, Serveis Municipals, Igualtat de gènere, Diversitat sexual, Salut i Turisme.
Des de Junts per Castellví “valorem molt positivament l’acord assolit, ja que fixa les prioritats que han de guiar l’acció de govern per a aquesta legislatura i dóna estabilitat al consistori per emprendre les polítiques que necessita el poble.”
Amb tot, els socialistes deixen clar que “aquest acord és un compromís amb Castellví. Un compromís per ser útils a la ciutadania, treballant pel poble i donant estabilitat. I també un compromís amb els nostres votants, perquè entrant al govern podrem desenvolupar el nostre programa electoral, mantenint sempre la coherència amb els nostres principis.”

Publicitat

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.