Junts per Sant Andreu vol crear un Ateneu juvenil gestionat per una assemblea

0
1097

Les accions per joventut de Junts per Sant Andreu passen per la creació d’un ateneu juvenil, gestionat fora de l’àmbit municipal amb la creació d’una assemblea per tal que “pugui tenir empoderament polític envers les seves decisions”

David Romero detalla en 5 punts les funcions que tindria aquest ateneu juvenil:

1. Utilitzar l’Ateneu com a centre d’oci on tinguin diverses sales per l’entreteniment, servei de bar, que sigui organitzador de festes populars pel jovent, tornejos de videoconsoles, o d’esports, etc., per tal que la gent jove no hagi de marxar del poble per passar-ho bé.
2. Utilitzar l’Ateneu com a lloc de treball, estudis, on es pugui donar classes de repàs a la gent, on facin reunions també i puguin tenir un assessorament els joves.
3. Utilitzar l’Ateneu com espai on hi hagi persones preocupades per beques de llibres, transport, reducció de taxes, etc., i el jovent o qualsevol veí o veïna pugui ser assessorat.
4. L’Ateneu juntament amb l’Assemblea de Joves han de ser una eina informativa per les escoles i instituts municipals, amb xerrades, assessoraments i debats per fomentar hàbits
5. L’Ateneu serà el lloc de defensa del jovent, on vetllaran perquè es garanteixin els seus drets.

Així mateix de talla que “des de Junts per Sant Andreu apostem per aquest projecte i donarem tot el suport i assessorament que calgui perquè aquest Ateneu sigui autosuficient i sigui una eina que marqui el present i el futur del jovent a Sant Andreu de la Barca”.

Publicitat

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.