Les escoles Àngel Guimerà i Jacint Verdaguer de Pallejà aposten per l’estalvi energètic

0
1305

50_50 estalvi energetic

Ambdós centres formen part del projecte Euronet 50/50 max destinat a l’aplicació d’un conjunt de bones pràctiques en matèria energètica

Les escoles pallejanenques Àngel Guimerà i Jacint Verdaguer són dos dels 84 centres d’infantil i primària de Barcelona que formen part del projecte Euronet 50/50 max promogut des de la Diputació de Barcelona. Aquest programa europeu està destinat a promoure l’estalvi energètic en els edificis públics a través de l’aplicació d’un conjunt de bones pràctiques. Com a incentiu per a implicar els centres es calcularà anualment l’estalvi assolit per tal de revertir el 50% del total aconseguit en les pròpies escoles. D’aquesta manera, del total que s’hagi aconseguit estalviar, els centres rebran una aportació econòmica equivalent a la meitat.

Per tal d’aconseguir aquest objectiu, la voluntat és implicar a tota la comunicat educativa: alumnes, mestres, pares, personal de neteja, personal de cuina, personal de l’Ajuntament, etc. El projecte s’inicia aquest 2013 i tindrà vigència fins a l’abril del 2016.

Publicitat

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.