Les obres per a l’enllaç de l’AP7 i l’A2 avancen segons l’últim calendari previst

0
2261
Imatge arxiu SATV

Els treballs de construcció de l’enllaç de l’AP7 i l’A2 avancen segons el calendari previst i aquest mes de setembre ja s’han obert els nous carrils de circulació de l’A2 i s’ha retirat part de la senyalització d’obra.

Segons fonts del Ministeri de Foment, que és l’administració de la qual depèn l’obra, “els treballs avancen a bon ritme” tot i que adverteixen que la situació que vivim com a conseqüència de la pandèmia pot fer variar el calendari pel que descarten donar una data de finalització de les obres.

Durant el període de l’estat d’alarma els treballs per a la construcció d’aquest enllaç no es van aturar i van continuar amb la major normalitat possible, un fet que ha permès complir fins el moment el calendari previst.

En les últimes setmanes s’estan duent a terme treballs de pavimentació dels ramals de l’enllaç i del tronc central de l’A2. També s’està construint la glorieta per connectar l’enllaç amb la carretera C-1413ª (la carretera de Rubí).

Els treballs es completen amb la col·locació de pòrtics de senyalització i l’execució de la canalització de fibra òptica a l’AP7. En els propers mesos es durà a terme la pavimentació del tronc de l’enllaç, dels ramals de l’enllaç i de el tronc de l’AP7, així com la senyalització horitzontal i vertical, la il·luminació i els treballs d’acabats.

L’enllaç d’aquestes dues vies ràpides, que comuniquen les comarques del Baix Llobregat i el Vallès, és fonamental per al desenvolupament econòmic i la mobilitat de la nostra zona d’influència. L’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha subratllat que la connexió de les dues vies “és fonamental no només per a la nostra zona d’influència sinó per a l’àrea metropolitana i la resta de Catalunya“.

La connexió de l’A2 i l’AP7 és una obra llargament esperada i reivindicada, que ha patit diversos retards en la seva execució. Sant Andreu de la Barca va ser dels municipis que va encapçalar la reivindicació perquè es reprenguessin les obres i la ciutat forma part de la plataforma “Connexió Ara!”, Que agrupa una desena de localitats del Baix Llobregat i del Vallès Occidental.

Publicitat

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.