L’escola Vall de Palau detecta 6 positius de cop

0
1274

Inici de la setmana complicada a l’escola Vall de Palau, pares i mares han rebut un correu electrònic on s’informa que entre ahir vespre (dissabte ) i aquest matí, l’escola ha detectat 6 casos d’alumnes positius de COVID-19

El missatge explica que el centre escolar esta seguint tots els protocols del Departament de Salut establertes per a aquests casos, i que s’ha pres les mesures pertinents que marquen les autoritats sanitàries, entre les quals es troba el confinament dels grups classe en qüestió.

El centre escolar no ha confirmat a hores d’ara a quant grups afecten aquest sis positiu ni quants alumnes i personal docent hauran de quedar confinats.

Les famílies afectades han rebut la corresponent notificació del centre escolar.

La resta d’alumnes, com continua el missatge enviat, podem continuar acudint al centre amb normalitat, mantenint les mesures de precaució i vigilància ja indicades i que estan establertes des de l’inici de curs. Les classes dels grups no confinats seguiran amb normalitat el seu curs.

Així mateix també adverteixen que si haguessin canvis en aquest sentit seria el servei de vigilància epidemiològica el que seria l’encarregat de comunicar-ho.

El centre educatiu fa una crida als pares i mares per poder afrontar la situació “amb calma i atenent a totes les indicacions que ens fan les administracions públiques”

Gestió de casos de covid-19 als centres educatius

Publicitat

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.