Mossèn Isidre Gras s’acomiada diumenge de la parròquia de Castellví i passa el relleu a Mn. Rafael Maroto

0
1807
Imatge d'arxiu: dreta, Mn. Isidre Gras, rector sortint; centre, Agustí Cortés, bisbe de St. Feliu; esquerra, Lluís Tomàs, alcalde. Foto: AJ Castellvi

Imatge d'arxiu: dreta, Mn. Isidre Gras, rector sortint; centre, Agustí Cortés, bisbe de St. Feliu; esquerra, Lluís Tomàs, alcalde. Foto: AJ Castellvi
Imatge d’arxiu: dreta, Mn. Isidre Gras, rector sortint; centre, Agustí Cortés, bisbe de St. Feliu; esquerra, Lluís Tomàs, alcalde.
Foto: AJ Castellvi
La parròquia de Sant Miquel de Castellví viurà diumenge un relleu de rector. Mossèn Isidre Gras (a la dreta de la fotografia), que ha estat al capdavant d’aquesta parròquia des del 18 de setembre del 2005, passarà el testimoni a mossèn Rafael Maroto en la missa de diumenge, que començarà a les 12.30 del migdia i durant la qual s’acomiadarà el rector sortint i es donarà la benvinguda al nou rector de la parròquia de Sant Miquel. La litúrgia serà presidida, com és habitual en aquests casos, pel bisbe de Sant Feliu de Llobregat, Agustí Cortés (centre de la imatge).
Mossèn Gras deixa les seves tasques al capdavant de la parròquia castellvinenca amb motiu de la seva jubilació i, com ell mateix ha explicat, ho fa havent complert l’edat de jubilació canònica, que són els 75 anys. Maroto, que és rector de la parròquia de Crist Salvador de Martorell, va agafar també el relleu de Mn. Gras a la parròquia de Gelida el passat mes de gener.

Publicitat

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.