Noves condicions per accedir a partir de dilluns les instal·lacions esportives municipals, que reobren portes desprès de l’aturada per l’estat d’alarma

El preu de la piscina d’estiu es redueix a la meitat

0
908

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca reobrirà el pròxim dilluns dia 22 de juny les seves instal·lacions municipals, on s’han fet les adequacions necessàries per adaptar-les a la nova normalitat que vivim.

La superfície de la zona de fitness es doblarà, ja que es trasllada a la pista semicoberta, un espai que té la consideració de zona a l’aire lliure, i per tant les condicions ambientals són més segures.

El trasllat també permet incrementar l’espai entre les màquines seguint d’aquesta manera la recomanació de les autoritats sanitàries.

L’aforament de la piscina coberta i de la zona d’spa es redueix a la meitat.

Per seguir les activitats dirigides caldrà cita prèvia, que es pot reservar a l’aplicatiu esportssabarca.deporsite.net

També caldrà reserva de cita per accedir a la piscina d’estiu, on s’establiran dos torns, un de matí i un de tarda.

L’horari de la piscina d’estiu d’ampliarà en dues hores a la tarda i el preu de l’entrada serà de 3 euros, la meitat del seu preu habitual.

Per accedir i circular per l’interior de les instal·lacions serà obligatori l’ús de la mascareta, que no s’han de portar durant la pràctica esportiva.

L’ús dels vestidors estarà restringit, excepte pels usuaris de la piscina, i es recomana als usuaris que vagin amb roba d’esport des de casa.

Publicitat

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.