Obertura de les instal·lacions esportives municipals

Les instal•lacions esportives municipals obriran el 22 de juny, així ho fa públic l’ajuntament de la ciutat.

0
561

El consistori, conjuntament amb la majoria d’ajuntaments de la comarca del Baix Llobregat, amb coordinació amb Diputació de Barcelona, han acordat que els serveis esportius municipals reobriran el pròxim 22 de juny.

Aquesta decisió presa per  la majoria dels ajuntaments de l’entorn ve motivada per “la prudència, la incertesa , la seguretat i la responsabilitat que ha de traslladar l’administració local als seus ciutadans”.

L’última pròrroga de l’estat d’alarma (15 dies més), un escenari confús de les diferents normatives a aplicar, les restriccions dels serveis pel que respecta als aforaments, cites prèvies i seguretat dels usuaris en les mesures de distanciament, “no fan possible que les instal·lacions esportives públiques puguin oferir un servei amb la qualitat adient, sense afectació al preu públic i amb la màxima cobertura de les activitats habituals”.

L’obertura,  el pròxim 22 de juny, amb un escenari ja sense l’estat d’alarma sanitària, més flexibilitat i amb una situació social més propera a la realitat anterior, i amb les mesures que es determinin en el moment de l’obertura de les instal·lacions.

Pel que respecte al pagament de les quotes, el consistori confirma que de moment no es facturarà cap servei, ho comunicarà amb antelació quan es hagi d’iniciar els pagaments habituals de les quotes.

Publicitat

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.