Per dur a terme accions pel jovent “cal tenir en compte les necessitats segons els trams d’edat”, Sonia Aranda, cap de llista del Partit Popular

0
827

Des del Partit Popular de Sant Andreu, les propostes per a la joventut van lligades a principis bàsics com ho explica Sonia Aranda, cap de llista de la formació popular en les eleccions municipals del 26 de maig, entre els punt que destaca son: “El foment de l’esport, el civisme, el respecte i la diversió”.

I creu que per parlar de joventut “cal tenir en compte les necessitats segons els trams d’edat.” detallant això en sis punts les accions de la seva formació pels proper quatre anys.

• Remodelació dels actuals parcs infantils que disposin de jocs inclusius. ( per als més nens ).
• Fomentant l’esport des dels col·legis, remodelant les instal·lacions actuals i donant suport a les associacions esportives, perquè siguin inclusives ( primària i preadolescentes ).
• Realitzant un estudi de les necessitats dels joves, quant a entreteniment, mitjançant una consulta oberta i online, utilitzant les xarxes socials i l’accés a internet. ( adolescents i joves ).
• Fomentant els plans d’ocupació, propis i de les diferents institucions, per a fer possible una independència econòmica dels progenitors. Així com posar en valor l’FP Dual com a mitjà per a obtenir un ofici i que faciliti la formació.
• Mantenint les beques per a llibres i transport, per a tod@s aquell@s joves que necessiten desplaçar-se per a realitzar els seus estudis.
• Plantegem un estudi d’un altre tipus de parcs, en els quals es combinin elements que incloguin la pràctica de l’esport ( combinació d’escalada, tirolines i elements d’elasticitat i habilitat ).

Pels populars es molt important “implementar la seguretat, màximament durant les festes que habitualment se celebren ( cap d’any, Halloween, Sant Joan, Festa Major, etc. ) amb l’ajuda i la vigilància de la nostra policia local.”

Publicitat

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.