“Realitzar un estudi de l’habitatge, on s’optimitzi l’ús de l’habitatge lliure i de protecció a Sant Andreu de la Barca”, Sonia Aranda, cap de llista del Partit Popular

0
823

Des del Partit Popular de Sant Andreu de la Barca, entenen el problema de l’habitatge en diversos aspectes, principalment dos, el primer sobretot es el de l’emancipació o trasllat.

• La manca d’oferta per al lloguer / compra de l’habitatge per a aquells que vulguin independitzar-se o simplement traslladar-se dins del nostre poble o per qüestions laborals.

I el segon per aquells nuclis familiars amb dificultats
• Accés a l’habitatge de famílies amb dificultats econòmiques que necessiten el lloguer social o un lloguer que entri dins de les seves possibilitats.

I Proposen diverses solucions al respecte.

Entre les propostes que els populars, de la mà de la seva cap de llista, Sonia Aranda, expliquen per exemple “realitzar un estudi de l’habitatge, on s’optimitzi l’ús de l’habitatge lliure i de protecció a Sant Andreu de la Barca, incentivant el propietari a llogar-mitjançant un acord de co-responsabilitat entre el propietari i el llogater o incentivar mitjançant avantatges fiscals a aquells propietaris que facilitin el lloguer del seu habitatge a joves i per a majors de 65 amb ingressos baixos perquè sigui el seu habitatge habitual.
Rebre ajuts de l’administració a a quels propietaris que en l’actualitat tinguin una habitatge que necessiti reformes, però que el destí final s sigui posar-lo al mercat de lloguer”

Un dels aspectes que més tira enrere als propietaris a l’hora de oferir habitatge per lloguer és l’okupació, es per això que els populars proposen “Respectant la propietat privada, mitjançant la Llei Anti-Okupa, on s’obliga a la desocupació il·legal de l’habitatge en 24 hores i fins a penes d’1 a 3 anys. Cal lluitar contra la delinqüència, no contra aquells que estan en una situació de precari”

Publicitat

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.