Sant Andreu de la Barca garantirà un àpat al dia a nens i nenes de famílies desfavorides amb l’obertura d’un casal d’estiu

0
1160


L’Ajuntament reserva un pressupost de 12.000 euros i s’hi podrà beneficiar una quarantena d’infants

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca garanteix un àpat nutritiu al dia als nens i nenes de les famílies més desafavorides de la ciutat amb la posada en marxa d’un casal d’estiu, que començarà el pròxim dilluns 3 d’agost i s’allargarà fins la primera setmana de setembre.

El casal, que es durà a terme a les instal•lacions del Centre Obert S@bark i compta amb un pressupost de 12.000 euros, s’adreça a nens i nenes de famílies en risc d’exclusió social i pretén donar continuïtat al programa socioeducatiu que es fa durant tot l’any.

Entre d’altres coses, la iniciativa permet garantir un àpat nutritiu de dilluns a divendres a nens i nenes de famílies en risc d’exclusió social.

La regidora de Serveis Socials i Educació, Dolors Bedós, ha explicat que “no podem dir que siguin infants que no estiguin alimentats, perquè sovint pertanyen a famílies beneficiàries de programes de suficiència alimentària impulsats per l’Ajuntament, però sí que ens assegurem que facin com a mínim un àpat nutritiu al dia”.

casal-d'estiu-centre-obertBedós ha subratllat que, a més de garantir l’alimentació saludable, el programa pretén fomentar la cultura del temps de lleure.

La regidora de Serveis Socials i Educació ha comentat que “els nens i les nenes fan activitats durant la seva estància al centre, totes elles amb una finalitat pedagògica. No es tracta de que passin el dia a un equipament sota la vigilància d’uns monitors sinó que volem que aprenguin durant el seu temps de lleure de manera activa, que incorporin al seu dia a dia nous coneixements, que es relacionin i que aprenguin a compartir”.

Del programa es podran beneficiar una quarantena de nens i nenes de famílies vulnerables i compta amb un pressupost municipal de 12.000 euros.

Publicitat

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.