Sant Esteve Sesrovires posa en marxa la campanya “SES caques són teves” per sensibilitzar sobre els excrements de gos al carrer

0
1721
Imatge campanya
Imatge campanya
Imatge campanya

L’incompliment de l’ordenança pot comportar sancions de 50 fins als 2.000 euros
La regidoria de Civisme ha impulsat una campanya de sensibilització per recordar als propietaris de gossos l’obligació de recollir les deposicions al carrer. Aprofitant les sigles del municipi i convertides en article salat, s’ha ideat l’eslògan: “SES caques són teves”.

Aquest matí, operaris del Serveis Exteriors de l’ajuntament han començat a pintar, en voreres i espais especialment sensibles, com escoles i parcs infantils, l’eslògan de la campanya que apareix en forma de señal d’advertiment.

La campanya incideix a més en altres aspectes com l’obligatorietat de dur l’animal lligat, que cal que estigui censat, portar microxip i dur el morrió en cas de raça potencialment perillosa. També recorda la prohibició d’entrar en zones de joc infantil.
Aquestes mesures queden recollides en l’Ordenança de Civisme, en l’apartat de Tinença d’Animals.

Sancions de 50 fins a 2.000 euros
L’incompliment de la normativa pot ser sancionat amb multes que van des dels 50 fins als 2.000 euros, en funció de la gravetat de la infracció. Durant els primers quinze dies de posada en marxa de la campanya, la Policia Local advertirà l’infractor i, en cas de reincidència, procedirà a la sanció.

Abans de posar en marxa la campanya, s’ha informat mitjançant carta a tots els propietaris d’animals censats en el Registre Municipal d’Animals de Companyia amb l’objectiu d’infomar-los de la iniciativa i sensibilitzar-los del que, en molts casos, és una problemàtica greu de convivència en l’espai públic.

Publicitat

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.