Una trentena de comerços de la ciutat donaran el salt a la venda on line

L’Ajuntament signa un conveni amb l’ACSSAB per donar suport a les botigues locals

0
922

Una trentena de comerços de la ciutat s’han afegit fins ara a la iniciativa de crear un punt de venda comú on line, una plataforma que podria començar a funcionar aquesta mateixa tardor.

El comerç a través d’Internet és un fet i està plenament consolidat a la nostra societat, un espai del que no han de quedar al marge els comerciants petits. Amb aquesta finalitat la iniciativa preveu l’impuls de la digitalització del comerç local i proposa un punt de venda comú que facilita la presència on line dels petits comerciants.

La nova plataforma suposa pel comerç local un canal directe de venda amb els consumidors mantenint la seva botiga oberta cada dia de l’any, les 24 hores oferint també al seus clients el servei a domicili de les compres amb l’objectiu d’incrementar el volum de negoci del comerç de proximitat amb la màxima comoditat pels ciutadans una eina de venda on line als comerciants per facilitar la seva presència a internet i la venda mitjançant Internet dels seus productes o bé dels seus serveis.

Foment del comerç local

La posada en funcionament d’aquest Marketplace és un dels punts més destacats del conveni de col·laboració que aquest mes ha signat l’Ajuntament amb l’Associació de Comerciants i Serveis de Sant Andreu de la Barca (ACSSAB). L’acord, que arriba a la quarta edició, preveu la programació de diferents activitats “adaptades a la nova realitat que vivim”, segons ha explicat l’alcalde, Enric Llorca.

L’alcalde ha remarcat que l’Ajuntament treballa per “poder estimular l’activitat comercial al màxim” i que aquesta “es desenvolupi amb el màxim de normalitat dins de l’anormalitat”.

De la seva banda, el president de l’ACSSAB, Frederic Cardús, ha subratllat la col·laboració i el suport de l’Ajuntament per donar suport a la situació dels comerços de la ciutat i ha remarcat que “enguany es preveuen noves línies de col·laboració, com ara la venda on line, que venen a afegir-se a les que ja dúiem a terme els altres anys”.

Font: Ajuntament de Sant Andreu

Publicitat

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.