“Victus”, el més llegit del 2013

0
1156
Portada delllibre Victus, d'Albert Sánchez Pinyol

Portada delllibre Victus, d'Albert Sánchez Pinyol
Portada delllibre Victus, d’Albert Sánchez Pinyol
La Diputació de Barcelona ha fet públiques les dades bibliotecaries de l’any 2013, segons les dades que podem veure a continuació Victus ha sigut el llibre més llegit.

Victus. Barcelona 1714″, d’Albert Sánchez Piñol, s’ha imposat com la novel•la més prestada l’any 2013 a la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona. María Dueñas és l’autora de la segona i la tercera novel•la més prestades: “El tiempo entre costuras” i “Misión olvido”, respectivament.
Pel que fa a les novel•les juvenils més llegides a les 216 biblioteques municipals i 9 bibliobusos de la demarcació de Barcelona, ocupen les dues primeres posicions la primera i segona entrega de la saga dels Jocs de la Fam, creada per Suzanne Collins. En tercera posició, hi ha “Quantic love”, de Sònia Fernàndez-Vidal.
Els mangues són els còmics més demanats entre el públic adult. Encapçalen les posicions: “Death note”, de Tsugumi Ohba, un manga a l’estil de les novel•les policíaques, “20th Century Boys”, de Naoki Urasawa, i “The Gentlemen Alliance”, d’Arina Tanemura.
En l’àmbit audiovisual, les sèries de televisió continuen dominant la llista. L’encapçalen les primeres temporades de “Perdidos” i “Juego de tronos”. En tercer lloc hi trobem la pel•lícula de Tate Taylor “Criadas y señoras” .
Finalment, pel que fa als CD més prestats a les biblioteques, trobem “Jazz on film…film noir”; “11 de novembre” de l’empordanesa Sílvia Pérez Cruz, i “Massatge amb cançons” de Dàmaris Gelabert.

Publicitat

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.